Bejelentésújjászületés
...Csak a szív lát tisztán...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Szeretettel köszöntelek!
Örömmel tudatom, hogy új képek készülnek általam Dobokókőn, amik szeptember 6.-a után megtekinthetőek lesznek a Kvantum központban!


Valamint új nevet használok mostantól: Andrea Magenta


Ebből az első a hivatalos nevem, a második a szintet jelenti ahová sikerült kapcsolódnom: ez a Föld magenta energiája, ami földel és lehetővé teszi a kapcsolódást! Valamint arra is utal, hogy megtaláltam a belső MAG-omat.


Születés alatt van egy módszer, amiről bővebbet szeptember 5 után írok, amikor visszajövök...


Drága Olvasóm! Megértettem, hogy TÉNYLEG szeretve vagyunk MINDANNYIAN!!! A szív tényleg ismer utat, ami teljesen más, mint az eddigiek! Sikerülhet! Neked is, mint Nekem! Kérd, mint egy gyermek és hidd, hogy megkapod, aztán csak figyelj, fülelj, nézz, nyitott szemmel , füllel és szívvel!


 


 


ÚJJÁSZÜLETTEM!


Kinyílt a kapu, a szívem kapuja, mely előtt oly régen vártam bebocsáttatásra...


Szándékom behívott az életembe emberi és szellemi segítőket, akik segítettek megrepeszteni, majd leoldani a páncélom, és megtörni elmém uralmát. Köszönöm mindenkinek aki segített ebben.


Amint időm lesz rá átalakítom a honlapom, hogy bemutassam a csodát, amit átéltem és te is átélhetsz, mert erre mindenki kiválasztott!


 


Kinyílt előttem egy ajtó, és sikerült egy lépcsőre lelnem és egy szintet ugranom...


Az 1 hónapos zalai elvonulásom erre készített fel!


 


A lépcsőfokok megnyitottak egy új irányzatot a festészetemben: Olyan képet tudok festeni, ami segít a saját szívközpontunkhoz kapcsolódni! Már kipróbáltam a magamnak festettet és örömmel mondhatom, hogy működik! Hamarosan lesz hozzá egy lemez is, ami tovább segít mélyülni a szív kapcsolatunkban. Ez most számomra a legfontosabb: a szeretetnek adni át életem! Hagyni leoldódni az elmém ragaszkodás és fájdalom szálait és emelkedni fel, a könnyű energiák világába és eközben fényt és áldást hozni a körülöttem lévők életébe!


 


Amit tudok vállalni az az "Élet-Tér-Tisztítás", amivel előre vihetem a folyamatomat és ezzel jobbá tehetem az életét annak, aki kéri.Bővebb leírást szeretettel ajánlom figyelmedbe!


Meg él még a lakhatás keresésem, bár átalakult...


Kiállításomat továbbra is megtekintheted  Kvantum Központban.


Verseim sokaknak hoztak már áldást és segítséget szellemi útjukon, és ezért  lemezeim is megvásárolhatóak a Kvantumban.


Értem és érzem, hogy a célegyenesben vagyok, ám itt már nem lehet akarni a továbblépést, hiszen ez a szint túl van az akaraton, hanem csak megengedőnek és elengedőnek lehet lennem, nyitottnak és alázatosnak, hogy megtörténhessen a Csoda akkor, amikor itt az  ideje.


Az egyetlen amit tehetek és tennem is kell, hogy átölelem magam teljes elfogadással!


Kívánok Neked minden jót és azt, hogy legyen szemed arra ami van és arra ami illúzió, mert ezt kívánom magamnak is...


 


 


 


 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!